Pilard 1

 

150 m2, 4 personen

170 m2, 4 personen

Het oude boerderijhuis , onder één dak met de grote schuur, is met veel zorg en liefde gerenoveerd. De schuren bevinden zich grotendeels nog in oude staat en bevatten schatten uit het verleden. Vogels fluiten, de uil roept oehoe en de nachten zijn aardedonker (als de maan niet schijnt). Met een beetje geluk ontmoet u de hertenfamilie, die in het nabijgelegen bos woont. ‘s Ochtends voor de boerderij ontbijten, ‘s middags genieten van de zon en ‘s avonds barbequen op het terras; Leven als God in Frankrijk bestaat echt!

keuken1

Begane grond: Hier bevindt zich de eetkeuken. Een grote tafel voor 4, voldoende kastruimte en in de hoek de stoere, auvergnats blauwe, houtkachel. Samen met het bijna zwarte balkenplafond zorgen die voor warmte en sfeer. Via de hal, met trap naar de eerste verdieping, komt u in de badkamer met douche, w.c. en wastafel.

 

1e verdieping. 

Vanuit de grote woonkamer(45 m2)hebt
u een weids uitzicht over het Franse
platteland.De kamer is opgedeeld in
diverse hoeken: de leeshoek,
de zithoek en de spelletjes-tafel.

Tijdens het voor- en naseizoen kan de houtkachel het centrum van de kamer zijn. Via de tuindeuren stapt u op het achterterras.

slaapkamer p1

Daarnaast bevinden zich op deze verdieping  2 slaapkamers, één met een 2-persoonsbed(1.60 x 2.00) en één met twee 1-persoonsbedden (0.90 x 2.00).
Op de overloop is een aparte ruimte met een extra w.c. en wastafel.

 

 

Voorzieningen: de gebruikelijke keukeninrichting voor 4 personen, dubbeldeurs vries- en koelkast, gasfornuis, koffiezetapparaat, elektrische waterkoker, magnetron, wasmachine, strijkplank + strijkijzer, t.v. met schotelontvangst( ook Nederlandse zenders), dvd-speler, videorecorder en radio/cassette/cd-toren. Daarnaast een goed gevulde boekenkast, dvd’s/video’s en veel spelletjes. WiFi is aanwezig.

Verwarming: houtkachels in de keuken en de woonkamer. Er is elektrische verwarming aanwezig voor de overige ruimtes.